• Virovitica
    Strossmayerova 43
  • Radno vrijeme
    Pon - Pet 7:00 - 15:00h
  • Telefon dežurnog servisera.
    0992446779
NaslovnaO nama
Naslovna O nama
O nama

Obrt Dizala-Đurčević, u vlasništvu Vladimira Đurčevića, sa sjedištem u Virovitici radi na hrvatskom tržištu već 20 godina. Suradnja s brojnim vodećim europskim i hrvatskim tvrtkama omogućuje potpunu prilagodbu željama i potrebama korisnika.

Uz najmoderniju tehnologiju i minimalne građevinske zahvate nudimo najjednostavnija, a najučinkovitija rješenja Uključivanjem dizala ili platforme u plan gradnje znatno poboljšavate kvalitetu života u tom objektu.
U našoj ponudi možete pronaći : maloteretna dizala (za restorane i knjižnice), teretna dizala (za industriju), bolnička dizala, osobna dizala, platforme za prijevoz tereta ili osoba, auto dizala, platforme za odlaganje otpada i razne uređaje za prijevoz slabo pokretnih osoba.

Naša najbolja preporuka su mnogi uspješno i kvalitetno obavljeni poslovi diljem cijele Hrvatske te naši brojni zadovoljni kupci i korisnici. S ponosom možemo reći da je naš obrt među vodećima u Hrvatskoj po broju ugrađenih platformi za prijevoz osoba s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Pomoć pri odabiru

Kako je svaki objekt i korisnik poseban tako svaki objekt i korisnik dobiva posebnu pažnju i prvenstveno pomoć u odabiru rješenja. Naš tim se osim dugogodišnjim iskustvom može pohvaliti i stručnjacima koji će Vas vrlo rado savjetovati i pomoći da odaberete rješenje koje je najbolje za Vas i Vaše potrebe.

20 godina inovacija

Rastom potreba korisnika i napretkom tehnologije napredovali smo i mi pa tako danas stojimo u korak s vremenom i nudimo dizala i platforme raznih proizvođača kao što su Vimec, IGV, Acorn, Lehner, Edmolift, SKG , te s domaćim proizvođačima MLC i Borel koji nude raznoliku ponudu i rješenja za svaki budžet i potrebu.